Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav în centrul Capitalei (video)

Accident grav în centrul Capitalei (video)

scris de C.F.V.
16 afisari

Circulaţia pe linia tramvaiului 41 din Capitală este blocată, în ambele sensuri, în urma unui accident care a avut loc joi, dimineaţă, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, un camion fiind lovit de un tramvai. Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a introdus o linie navetă de autobuze, 641, pentru a prelua călătorii de pe linia tramvaiului 41.

accident-tramvai-41Mai multe autobuze 641 au plecat deja dinspre Ghencea şi dinspre Piaţa Presei Libere pentru a asigura circulaţia pe linia tramvaiului 41, a spus Constantin Tobescu, reprezentantul RATB.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, şoferul camionului a încercat să întoarcă, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, fiind lovit de un tramvai al liniei 41, care circula pe sensul spre Arcul de Triumf.

În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar parbrizul tramvaiului şi geamurile de la prima uşă au fost sparte.

Vatmanul şi şoferul camionului au fost duşi la Spitalul Elias, pentru investigaţii medicale.

Călătorii din tramvai nu au suferit răni grave, însă circulaţia pe linia tramvaiului 41 a fost blocată, în ambele sensuri, a precizat sursa citată.

Andrei Codău, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră de Poliție a declarat că traficul este restricționat în zonă.

”Vorbim de un eveniment rutier în care a fost implicat un tramvai și un camion, la intersecția dintre bulevardul Ion Mihalache și strada Turda. Din primele informații, au fost rănite două persoane, se pare că nu au fost rănite grav, iar traficul este restricționat pe strada Turda, pe sensul de mers către Arcul de Triumf. Urmează să se desfășoare cercetarea la fața locului și să se stabilească vinovăția părților implicate în evenimentul rutier. Brigada rutieră a detașat în zonă mai mulți polițiști pentru a fluidiza traficul”, a declarat Andrei Codău. 

 ”Accidentul s-a produs în jurul orei 9. Un conducător al unei autoutilitare a pătruns pe strada Turda, ar fi încercat să schimbe direcția de mers, moment în care a fost surprins de tramvail 41. Două persoane au fost rănite, este vorba despre vatman și conducătorul autoutilitarei. Ei au fost transporați la Spitalui Elias pentru îngrijiri medicale”, a mai spus Andrei Codău.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS