Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav în judeţul Constanţa, soldat cu nouă răniţi

Accident grav în judeţul Constanţa, soldat cu nouă răniţi

scris de C.F.V.
27 afisari

Nouă persoane au fost rănite, între care două grav, într-un accident rutier petrecut, vineri seară, pe DN 22, în judeţul Constanţa, în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme.

foto cugetliber.ro

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Mihai Viteazu către Constanţa, nu a observat o autoutilitară care era oprită pentru a vira la stânga peste marcajul simplu continuu care separă sensurile de mers şi a izbit-o în plin.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara şoselei, către stânga sensului de mers, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit frontal cu o altă maşină, ce se deplasa dinspre Constanţa către Mihai Viteazu.

În momentul accidentului, în autoutilitară, care este prevăzută cu cinci locuri, se aflau 12 persoane, trei în habitaclul autoturismului şi nouă în platforma carosată închisă a acestuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult