Accident grav la Căşeiu - 2 morţi şi 15 răniţi | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav la Căşeiu – 2 morţi şi 18 răniţi (video)

Accident grav la Căşeiu – 2 morţi şi 18 răniţi (video)

scris de C.P.
4 afisari

Două persoane au murit, două sunt în stare gravă şi alte 16 sunt rănite mai uşor, în urma unui accident petrecut duminică seară în localitatea clujeană Căşeiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, a declarat, pentru Agerpres, că în accident au fost implicate două autoturisme, un tractor şi un autocar în care se aflau 47 de persoane. Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a precizat că la faţa locului s-a intervenit cu trei ambulanţe ale SMURD şi cu încă o ambulanţă specială pentru victime multiple, la care se adaugă şi un echipaj pentru descarcerare.

Autocarul FANY, implicat în accident, s-a răsturnat în șanțul de pe marginea DN 1C. Mai multe ambulanțe au pornit de la Cluj-Napoca pentru a prelua răniții, pe lângă cele din Dej și Gherla. Conform primelor informații, șoferul autoturismului ar fi încercat să depășească tractorul și a ieșit în fața autocarului. Șoferul mașinii a murit pe loc, iar alte persoane au fost transportate la spital. Șoferul autocarului a încercat să atenueze impactul și s-a răsturnat pe marginea drumului.

Poliția a anunțat că în accidentul de la Cășeiu au fost implicate 4 autoturisme. Șoferul unui Seat cu numere de Sălaj, care circula între Dej și Baia-Mare, a intrat sub remorca unui tractor slab semnalizată. Mașina a ajuns pe celălalt sens de circulație și a fost izbită de un autocar, iar apoi Seat -ul a fost lovit și de un BMW. Soferul din Seat a murit pe loc, iar la scurt timp și un pasager din același autoturism. 18 persoane au fost rănite, 16 aflându-se în autocarul care circula între Satu Mare – Baia Mare – București. Un pasager din Seat și altul din BMW au fost răniți grav.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult