Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav la Constanţa – un poliţist a murit

Accident grav la Constanţa – un poliţist a murit

scris de C.F.V.
5 afisari

Un poliţist a murit, iar un altul se află în stare foarte gravă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident, în judeţul Constanţa.

Cele două victime implicate în accidentul de lângă localitatea Comana sunt poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Cei doi se aflau într-un autoturism care circula dinspre Negru Vodă spre Constanţa. Potrivit primelor informaţii, la kilometrul 34, şoferul a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit violent de doi copaci.

Potrivit unor surse din Poliţia Rutieră, citate de Ziua de Constanta, unul dintre cei doi angajaţi ai Gărzii de Coastă implicaţi în accidentul de la Comana era băut, rezultatul alcoolemiei fiind 0,92. Cel în cauză a supravieţuit şi se află în Spitalul Judeţean cu multiple fracturi. Din păcate colegul său a decedat la 40 de minute după accident. Oficialii Gărzii de Coastă spun că cei doi lucrători au fost aseară de serviciu şi că, la momentul producerii accidentului, se întorceau către Constanţa. Momentan, rutieriştii nu cunosc cine a condus maşina, care a lovit doi pomi înainte de a se opri în câmp.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult