Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav la Craiova între un Matiz şi un BMW

Accident grav la Craiova între un Matiz şi un BMW

scris de A.B.
11 afisari

O femeie de 62 de ani a murit pe loc, iar soţul ei de 67 de ani şi două nepoate de 11 şi 14 ani au ajuns la spital în stare gravă.

Accident grav la Craiova între un Matiz şi un BMW

Matizul cu care se deplasau a fost spulberat de un BMW. Cele patru persoane se deplasau cu autoturismul condus pe bărbatul de 67 de ani. La ieşirea din Craiova acesta ar fi făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care cele patru persoane au fost lovite din plin de un BMW.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, autoturismul Martiz care circula pe Calea Bucureşti, pe banda întâi, a vrut să întoarcă pe celălalt sens şi a tăiat calea unui autoturism BMW. BMW–ul se deplasa în acelaşi sens, dar pe banda a doua.

Martorii au declarat că impactul a fost atât de puternic, încât femeia de 62 de ani care se afla în Matiz pe scaunul din dreapta a ieşit pur şi simplu prin parbriz. În urma impactului femeia a murit, iar soţul ei de 67 de ani şi cele două nepoate de 11 şi, respectiv 14 ani au fost transportate în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova. Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

1 comentariu

misusisu 17-12-2011 - 19:48

Cu ce viteza se deplasa BMW ul? Nu se spune in comunicat?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult