Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav la Piaţa Romană din Bucureşti. 2 morţi şi 6 răniţi

Accident grav la Piaţa Romană din Bucureşti. 2 morţi şi 6 răniţi

scris de C.F.V.
237 Afisari

Un accidentu grav s-a produs duminică la prânz în zona Piaţa Romană din Capitală. Din primele informaţii, două persoane au murit, iar alte şase sunt rănite.

Grav accident în Piața Romană din Capitală: Doi oameni au murit și alți șase au fost răniți

Grav accident în Piața Romană din Capitală: Doi oameni au murit și alți șase au fost răniți

Un grav accident rutier s-a produs duminică după-amiază, în jurul orei 13.30, în Piața Romană din Capitală. Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului, iar alte șase au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital.

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul din centrul Bucureștiului.

Una dintre mașini venea dinspre Piața Victoriei și, în momentul în care a trecut de intersecția de la Piața Romană, chiar înainte de o trecere de pietoni, a frânat brusc și inexplicabil. În acel moment a fost lovită din spate de o altă mașină și a fost împinsă pe contrasens unde s-a izbit frontal de un alt autoturism.  

 

Accident Piata Romana Foto

Accident Piata Romana
Foto Cristi Dorombach

 

Pasagerii mașinii care a fost lovită și din față și din spate au decedat. Este vorba despre șofer și de o femeie care se afla în autoturism. 
Potrivit matorilor, în momentul în care mașina a frânat brusc, pe trecerea de pietoni se aflau mai multe persoane.

Printre cei șase răniți se numără și un copil. Cinci dintre victime erau conştiente. Acestea au fost transportate la spital, dintre care copilul la Spitalul Floreasca, două persoane la Spitalul Universitar şi două la Spitalul Elias, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, citat de Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat, pentru aceeași sursă, că traficul a fost restricţionat în zona Piaţa Romană, pe sensul de mers Piaţa Universităţii – Piaţa Victoriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS