Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav Mureş. 11 răniţi grav. Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

Accident grav Mureş. 11 răniţi grav. Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

scris de C.F.V.
2 afisari

Unsprezece persoane, între care patru copii, au fost rănite, luni după-amiază, în urma unui accident produs la Luduş şi în care au fost implicate un microbuz cu remorcă şi un autotren, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Mureş.

Accident la Miercurea Ciuc: Trei victime, între care doi poliţişti, au murit

Potrivit colonelului Ion Mureşan de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, accidentul a avut loc pe DN 15 Luduş-Iernut, în localitatea Bogata, unde un microbuz cu remorcă s-a ciocnit cu un TIR.

Reprezentantul ISU a precizat că în urma accidentului au fost rănite 11 persoane, între care patru copii, la faţa locului aflându-se mai multe ambulanţe şi echipaje de Poliţie.

Conform sursei citate, una dintre victime este în stare extrem de gravă, la ora transmiterii acestei ştiri medicii făcând manevre de resuscitare.

De asemenea, alţi doi răniţi sunt în stare foarte gravă, unul dintre aceştia fiind preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş.

Traficul rutier în zona producerii accidentului a fost blocat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult