Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe Autostrada A1 Deva-Nădlac

Accident grav pe Autostrada A1 Deva-Nădlac

scris de C.F.V.
19 afisari

O persoană a decedat şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Ortişoara din judeţul Timiş, traficul rutier în zonă fiind oprit momentan, a informat Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 516, în zona localităţii Ortişoara, judeţul Timiş, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism.

Şoferul acestuia a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un parapet marginal.

În urma evenimentului au rezultat 5 victime, dintre care o persoană decedată, alta rănita grav şi celelalte trei rănite uşor.
Circulaţia rutieră a fost oprită de autorităţi aproximativ o oră, pentru efectuarea cercetărilor, timp în care s-a format o coloană de maşini pe cinci kilometri spre Arad.

Maşina implicată în accident făcea parte dintr-un grup de mai multe autoturisme care se deplasau la Arad pentru o expoziţie.

Unul dintre răniţi a afirmat că ar fi făcut pană şi din acest motiv şoferul a pierdut controlul volanului.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat pe sensul spre Arad.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult