Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe Calea Victoriei provocat de un spaniol grăbit

Accident grav pe Calea Victoriei provocat de un spaniol grăbit

scris de A.B.
4 afisari

Un cetăţean spaniol, în vârstă de 32 de ani, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului de pe Bulevardul Dacia şi a intrat cu autoturismul Mercedes într-un BMW care circula regulamentar pe Calea Victoriei din Bucureşti.

O femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a fost lovită pe trotuar de maşina condusă de spaniol. Spaniolul a declarat că avea o întâlnire şi era presat de timp aşa că a forţat semaforul.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat pentru Mediafax că accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 10.30, la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Dacia.

„Au rezultat trei victime din accident. Una fără leziuni care a refuzat transportul la spital, una cu leziuni, dar conştientă a fost transportată la Spitalul Universitar şi o victimă în stare gravă, cu politraumatism grav, în comă profundă fost dusă la Spitalul Floresca din Capitală. În cazul ultimei victime se fac investigaţii şi vedem dacă e nevoie de o intervenţie sau va fi internată la terapie intensivă”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonator SMURD.

Circulaţia a fost restricţionată timp de aproximativ o oră, dinspre Piaţa Victoriei spre Calea Victorie, pentru cercetări. Femeia a fost transportată în stare foarte gravă la spital, după ce medicii au resuscitat-o timp de 20 de minute. Pompierii au intervenit după ce s-a spart rezervorul autoturismului, iar combustibilul s-a împrăştiat pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat pentru Mediafax că unul dintre cele două autoturisme implicate în accident aparţine Serviciului şi că acesta nu făcea parte din nicio coloană oficială.

Autoturismul nostru se deplasa pe Calea Victoriei. Acesta nu făcea parte din nicio coloană oficială. Autoturismul a fost lovut de către un alt autoturism, de teren. În prezent se fac cercetări„, a declarat maiorul Bogdan Onea. El a mai spus că şoferul SPP efectuează în prezent o evaluare medicală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult