Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe DE 70: explozie în urma ciocnirii a doua TIR-uri

Accident grav pe DE 70: explozie în urma ciocnirii a doua TIR-uri

scris de A.B.
9 afisari

Două TIR-uri s-au ciocnit pe DE 70. Accidentul deosebit de grav a avut loc, marţi după-amiaza,  între Drobeta Turnu Severin şi Craiova. Cele două tiruri s-au ciocnit frontal, accidentul fiind urmat de un incendiu puternic. Unul dintre autotrenuri a ars complet, iar o persoană a murit carbonizată. Circulaţia rutieră pe DE 70, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, în dreptul localităţii Ghelmegioaia din comuna Prunişor a fost blocata pe ambele sensuri.

Accident grav pe DE 70

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, marţi, în jurul orei 16.15, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, din cauza a două autovehicule de mare tonaj care s-au ciocnit frontal.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Ambulanţei, INspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţişti. Conform primelor informaţii de la faţa locului, tirurile circulau din sens opus şi s-au lovit frontal, după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult