Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe DN 1 la Bologa (Cluj). 2 morţi şi 5 răniţi

Accident grav pe DN 1 la Bologa (Cluj). 2 morţi şi 5 răniţi

scris de C.F.V.
8 afisari

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN1 E60, în localitatea Bologa, județul Cluj.

Accident grav pe DN 1 la Bologa (Cluj). 2 morţi şi 5 răniţi

Accident grav pe DN 1 la Bologa (Cluj). 2 morţi şi 5 răniţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit că un autoturism care venea spre Cluj a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula regulamentar.

Răniții au fost transportați la spital. Traficul rutier a fost blocat în zonă, iar acum se circulă pe un singur fir, alternativ”, a spus Graur.
Două persoane, un bărbat şi o femeie, au decedat şi cinci au fost rănite, dintre care trei grav, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 (E 60) în zona localităţii Bologa. Din primele cercetări reiese că un autoturism care venea spre Cluj a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula regulamentar. Răniţii au fost transportaţi la spital. Traficul rutier a fost blocat în zonă, iar acum se circulă pe un singur fir, alternativ”, a spus Graur.
Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetări la faţa locului în cele două autoturisme implicate în accident se aflau câte patru persoane. Două dintre persoanele aflate în autoturismul care a pătruns pe contrasens au decedat și celelalte două persoane au fost grav rănite.
Alte două persoane din autoturismul ce circula regulamentar au fost rănite grav, o a treia persoană a fost rănită ușor, în timp ce cea de-a patra persoană a scăpat fără răni.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult