Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe DN15 Târgu Mureş – Luduş. 2 morţi şi 4 răniţi

Accident grav pe DN15 Târgu Mureş – Luduş. 2 morţi şi 4 răniţi

scris de D.S.S.
10 afisari

Centrul Infotrafic a anunţat că în judeţul Mureş, traficul rutier a fost  întrerupt pe DN15 Târgu Mureş – Luduş, între localităţile Recea şi Sânpaul, din cauza unui accident în care au fost implicate trei auturisme. Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite.

Martorii la accident spun că vinovat de tragedie este şoferul unui Volkswagen care a făcut o depăşire într-o curbă şi a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar,anunţă realitatea.net. Impactul a fost violent, astfel încât maşina care venea din spatele autoturismului lovit nu a mai apucat să frâneze. În maşina prinsă la mijloc erau patru pasageri. Doi dintre ei au decedat pe loc, iar ceilalţi doi sunt în stare foarte gravă.

Şi în autoturimul care a provocat accidentul au fost două victime, dar starea lor nu este gravă. Şoferul s-a ales cu mâna dreaptă ruptă şi acuză dureri în zona pieptului. În maşina care nu a mai apucat să frâneze o persoană a fost la rândul ei rănită, iar cea de-a doua a scăpat fără niciun traumatism. Şoferul care a provocat accidentul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a ieşit negativ.

Traficul rutier a fost reluat pe DN 60 în jurul orei 15.30, însă se circulă cu dificultate din cauza coloanele de maşini care s-au format şi care se întind pe o lungime de circa cinci kilometri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult