Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe DN65, la Bobicesti. Un mort si 14 răniţi

Accident grav pe DN65, la Bobicesti. Un mort si 14 răniţi

scris de C.F.V.
13 afisari

O persoană a murit și alte patru sunt grav rănite, printre care și doi minori, în urma unui accident rutier produs la 27 august 2015, pe DN65 Slatina – Craiova, în zona localității Bobicești, în apropierea orașului Balș, în accident fiind implicate un automobil și un microbuz de transport persoane.

accident rutier gravÎn urma accidentului, au fost rănite 14 persoane, dintre care una a murit, alte patru sunt cu leziuni grave, iar nouă prezintă traumatisme mai ușoare. Răniții au fost transportați cu ambulanțele la spitale din Balș, Slatina și Craiova.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, în urma accidentului au fost rănite 14 persoane, dintre care una a decedat, alte patru sunt cu leziuni grave, iar nouă prezintă traumatisme mai ușoare.

Răniții sunt transportați cu ambulanțele la spitale din Balș, Slatina și Craiova.

Un elicopter SMURD se află la fața locului pentru a prelua una dintre victime după ce cadrele medicale vor reuși să o stabilizeze.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că joi, la ora 8,55, în județul Olt, traficul rutier se desfășura îngreunat, pe un fir, alternativ, pe DN65 Slatina — Craiova, în zona localității Bobicești (km 35), din cauza unui accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult