Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Accident grav pe DN73 la Mioveni – 29 victime

UPDATE – Accident grav pe DN73 la Mioveni – 29 victime

scris de A.B.
15 afisari

UPDATE – Trei dintre cele 29 de persoane transportate la spital în urma accidentului rutier produs joi pe DN 73D, în apropierea oraşului Mioveni, sunt în stare mai gravă, doi pacienţi fiind deja internaţi.

Două elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor transportă joi după-amiază în Capitală răniţi în accidentul rutier produs în apropiere de localitatea Mioveni, judeţul Argeş. Potrivit MAI, unul a decolat din Capitală la puţin timp după producerea accidentului, iar un al doilea, în jurul orei 16,00.

Şeful SMURD Bucureşti-Ilfov, dr. Bogdan Opriţa, a declarat, pentru AGERPRES, că patru sau cinci persoane rănite în accident vor fi aduse în Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, doctorul Marius Pascu, doi pacienţi, unul politraumatizat şi celălalt cu traumatism cranio-cerebral, au fost deja internaţi, starea celei de-a treia persoane rănită grav fiind în curs de evaluare. Alte şapte-opt persoane au suferit leziuni mai serioase, care însă nu le pun viaţa în pericol, restul pacienţilor suferind doar contuzii uşoare, conform aceleiaşi surse.

Accidentul s-a produs pe DN 73D, în zona staţiei CFR Ciumeşti, potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. În microbuz se aflau în momentul producerii accidentului peste 30 de pasageri, conform reprezentanţilor firmei de transport căreia îi aparţine autovehiculul. Circulaţia pe DN 73D a fost blocată în zona producerii accidentului.

—————————————————————–

Un grav accident a avut loc în judeţul Argeş, în aptopiere de Mioveni, pe o bretea secundară a DN73. Un microbuz cu 20 de persoane s-a răsturnat de pe o pasarelă, de la înălţimea de şapte metri.

accident-smurdAccidentul s-a petrecut în zona Gării Ciumeşti, din apropiere de Mioveni, judeţul Argeş. La faţa locului au ajuns 11 ambulanţe şi echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Urgenţă.

“Cel puţin 15 persoane au fost rănite în urma accidentului de microbuz produs în zona Gării Ciumeşti, din judeţul Argeş”, afirmă reprezentanţii Poliţiei, însă informaţiile privind numărul victimelor sunt contradictorii, ISU neputând preciza un număr exact.

Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat că la faţa locului a fost trimis un elicopter al SMURD, iar alte două aparate de zbor sunt pregătite să plece spre locul accidentului dacă se va solicita acest lucru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult