Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav pe linia de centură a Ploieştului: 5 maşini avariate şi 10 răniţi

Accident grav pe linia de centură a Ploieştului: 5 maşini avariate şi 10 răniţi

scris de A.B.
1 afisari

Două persoane au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme şi care a avut loc pe DN 1B, în zona Blejoi, ele fiind transportate la spital cu traumatisme multiple, iar alte opt primind îngrijiri medicale la faţa locului.

AccidentDirectorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, a declarat, pentru Agerpres că la locul accidentului au intervenit patru ambulanţe şi un echipaj SMURD, zece persoane fiind asistate medical în urma acestui eveniment rutier, dintre care două au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru investigaţii suplimentare şi îngrijiri medicale.

Una dintre victime, o femeie de 86 de ani, a suferit un traumatism toracico-abdominal, o fractură deschisă la gamba dreaptă şi o fractură închisă la piciorul stâng, iar un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial şi o contuzie toracică.

Celelalte opt persoane au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol, astfel că au refuzat să meargă la spital, fiind asistate medical la faţa locului.

Din primele cercetări, cauza producerii accidentului a fost pătrunderea pe contrasens a unuia dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult