Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident în Piaţa Unirii – 12 persoane la spital (VIDEO)

Accident în Piaţa Unirii – 12 persoane la spital (VIDEO)

scris de A.P.
203 Afisari

Un accident în care au fost implicate două autovehicule cu 15 persoane la bord s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în Piaţa Unirii, informează ISU Bucureşti Ilfov.

Potrivit sursei citate, din cele 15 persoane, cinci se aflau într-un autoturism şi zece, de origine nepaleză, într-un microbuz.

La faţa locului au intervenit nouă ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de stingere.

În urma accidentului, 12 persoane au fost transportate la spital: două la Spitalul Universitar, trei la Spitalul Floreasca, patru la spitalul Bagdasar Arseni şi câte una la spitalele Militar, Elias, Pantelimon.

Conform unei informări transmise de Brigada Rutieră a Capitalei, microbuzul a trecut pe roşu.

„Un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus un microbuz pe Bd. Unirii dinspre Bd. Mircea Vodă către Bd. Libertăţii, iar la intersecţia cu Bd. I.C. Brătianu nu a respectat semnificaţia culorii roşu semaforului electric ce i se adresa şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 22 de ani”, precizează Brigada Rutieră.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru conducătorul autoturismului, respectiv 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul care a condus microbuzul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult