Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident între o mașină și un microbuz, în Galați: 3 morți ți 8 răniți

Accident între o mașină și un microbuz, în Galați: 3 morți ți 8 răniți

scris de C.F.V.
345 Afisari

Un accident a avut loc între o mașină și un micrbuz, luni, în județul Galați, în apropiere de localitatea Independența. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ultimelor informații transmise de Poliția Rutieră, trei oameni au murit în accident. Accidentul s-a produs la ora 7.05, la intrarea în comuna Independența.  Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost proeiectat într-un gard pe marginea șoselei și s-a rupt în două.

În urma accidentului au rezultat 11 victime: trei persoane au murit, iar alte 8 au diferite traumatisme și sunt evaluate medical.

La fața locului au fost alocate următoarele resurse: 1 mașină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD cu medic, 1 echipaj SMURD de prim ajutor, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

Accidentul s-a produs la ora 7.05, la intrarea în comuna Independența.  Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost proeiectat într-un gard pe marginea șoselei și s-a rupt în două.

În zonă a fost trimis și un elicopter SMURD. 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS