Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident la Cheia. Două persoane au decedat

Accident la Cheia. Două persoane au decedat

scris de C.F.V.
12 afisari

Două persoane care au fost implicate într-un accident duminică dimineață pe DN1 A, la Cheia, au fost declarate decedate după ce anterior au fost supuse manevrelor de resuscitare.

accident cheiaPotrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, cele două victime, respectiv un bărbat și o femeie de aproximativ 50 de ani, au fost încarcerate și scoase de pompieri ulterior supuse manevrelor de resuscitare.

Cele două persoane nu au răspuns manevrelor, ele fiind declarate decedate de către medicul de pe Ambulanța de Terapie Intensivă.

La fața locului a aterizat și un elicopter SMURD, care ar urma să preia o femeie care are leziuni la membrele inferioare și superioare și care, de asemenea, a fost încarcerată.

Vasiloae a precizat că alte trei persoane au fost rănite, dintre care două rănite ușor, acestea nefiind transportate la spital și o alta care este evaluată la fața locului, urmând a se decide dacă va fi preluată de ambulanță pentru a o duce la o unitate spitalicească.

Din primele date de la fața locului, un autoturism care cobora pe DN1 A spre Ploiești ar fi intrat pe contrasens izbindu-se de o dubă, aceasta din urmă ieșind din afara părții carosabile și căzând de o diferență de nivel de aproximativ doi metri, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult