Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident mortal în Pasajul Unirii din Capitală

Accident mortal în Pasajul Unirii din Capitală

scris de C.F.V.
13 afisari

Bărbatul rănit în accidentul care a avut loc duminică în Pasajul Unirii din Capitală a murit, au anunțat oficiali ai ISU București.

accident pasaj unirea”Persoana de sex masculin a fost declarată decedată de medicul SMURD”, au precizat aceștia. Bărbatul fusese supus manevrelor de resuscitare.

Două persoane au fost grav rănite duminică, în urma unui accident rutier ce s-a produs în Pasajul Unirii din Capitală, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

La fața locului au fost trimise echipaje de salvare. ISU intervine cu două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o mașină cu apă și spumă.O femeie a fost descarcerată și se află în stare conștientă sub îngrijirea medicilor SMURD, iar un bărbat este supus manevrelor de resuscitare.

Polițiștii rutieri au declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele intrând într-un stâlp.

Circulația a fost blocată în Pasajul Unirii, pe sensul de mers înspre bulevardul Tineretului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult