Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident pe A2: 17 mașini implicate

Accident pe A2: 17 mașini implicate

scris de C.F.V.
37 afisari

Un accident s-a produs miercuri dimineață la intrarea în Capitală pe Autostrada A2, iar potrivit primelor informații ale ISU București — Ilfov patru persoane au fost transportate la spital.

accident a 2 autostrada bucuresti constantaReprezentanții ISU au precizat că în accident au fost implicate 17 mașini, dintre care 10 pe sensul către Constanța, iar șapte spre Capitală.

Conform sursei citate, în urma accidentului, 22 de persoane sunt evaluate medical. La fața locului acționează cinci echipaje SMURD, unul de la descarcerare și un altul pentru stingere.

Patru persoane rănite în accidentul care a avut loc miercuri dimineață pe Autostrada A2 au fost transportate la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ și la Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ din Capitală, potrivit unor surse medicale.

Potrivit comisarului-șef al Centrului Infotrafic, Cătălin Bocai, s-au produs două accidente pe Autostrada A2 — pe sensul către Constanța și pe sensul către București.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma accidentelor, 22 de persoane sunt evaluate medical.

Cele patru persoane transportate la spital în urma accidentului produs miercuri dimineață la intrarea în Capitală pe Autostrada A2 nu au suferit răni grave, au precizat reprezentanții ISU București – Ilfov.

Alte trei accidente mai mici au avut loc in aceasta dimineata pe A2, tot din cauza poleiului.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult