Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident pe DN 1 la Nistoreşti – doi morţi şi peste 10 răniţi

Accident pe DN 1 la Nistoreşti – doi morţi şi peste 10 răniţi

scris de D.S.S.
12 afisari

Un microbuz de persoane a fost implicat, luni, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 pe raza localităţii prahovene Nistoreşti, doua persoane au murit iar mai multe persoane fiind rănite.

foto: mediafax.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Dan Radu, un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz care transporta 16 persoane.

În urma accidentului, două persoane au murit şi peste 10 au fost rănite. Autoturismul ar fi intrat cu viteză în curbă, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un microbuz de transport persoane, care circula regulamentar, conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Persoanele care călătoreau în autoturism au decedat. În microbuz se aflau 16 persoane, dintre care cel puţin 10 au fost rănite. Cauza probabilă a accidentului a fost o depăşire neregulamentară efectuată de autoturism, conform Centrului Infotrafic. La ora producerii accidentului, în zonă ploua, carosabilul fiind ud. Limita de viteză la Nistoreşti este de 70 km/h.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult