Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident pe „Drumul morții”. Șapte persoane au ajuns la spital

Accident pe „Drumul morții”. Șapte persoane au ajuns la spital

scris de C.F.V.
147 Afisari

Şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN2 (E85), în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliţe Judeţean (IPJ) Buzău, evenimentul rutier s-a petrecut la ieşirea din municipiul Buzău. Din primele informaţii, şoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare şi a acroşat un alt autovehicul de pe aceeaşi bandă de mers în care se aflau mai multe persoane ce urmau să ajungă la locul de muncă.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, un şofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 50 de ani, din Ulmeni”, a transmis IPJ Buzău.

În urma evenimentului rutier, şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor şoferi, dar şi cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău care se afla în maşina şoferului de 51 de ani. Totodată, din maşina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniţi alti 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani şi 50 de ani, toţi din comuna Ulmeni. Cu toţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează sursa citată.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS