Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident pe Podul Basarab din Capitală, o maşină răsturnată pe şosea. 7 victime, transportate la spital

Accident pe Podul Basarab din Capitală, o maşină răsturnată pe şosea. 7 victime, transportate la spital

scris de D.P.
151 Afisari

Un accident grav a avut loc, duminică seara, pe Podul Basarab din Capitală, potrivit informaţiilor care circulă pe reţelele de socializare ieşirea spre cartierul Militari fiind blocată. La faţa locului se află multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri. Din primele informaţii, 7 persoane rănite au fost duse la Spitalul Floreasca, starea lor nefiind gravă.

Circulaîia în zona Podului Basarab este blocată, duminică seară, pe breteaua de ieşire spre Militari, în urma unui accident, la faţa locului aflându-se mai multe maşini de intervenţie de la Poliţie, Pompieri, ISU şi patru ambulanţe.

O maşină implicată în accident este răsturnată, pottivit imaginilor postate pe Facebook.

Se circulă doar pe ieşirea spre Şoseaua Grozăveşti.

Din primele informaţii, 7 persoane rănite au fost duse la Spitalul Floreasca, starea lor nefiind gravă. Deocamdată nu există nicio comunicare oficială din partea autorităţilor.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18. Este vorba despre o mașină cu șapte locuri plus șoferul, iar înăuntru se aflau șapte femei.

Cel mai probabil, șoferiță a lovit bordura care delimitează pasajul și a intrat și în parapetele acestuia. Apoi mașina s-a răsturnat.

Au fost două persoane care au reușit să iasă singure din autoturism, iar alte cinci persoane au rămas blocate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi scoase afară.

Toate persoanele sunt rănite și se pare ar fi vorba și despre o persoană rănită grav. Este vorba despre femei cu vârste cuprinse între 20 și 5 și 60 de ani, care au fost îngrijite la fața locului lui și ulterior urcate în ambulanțe și transportate la spital.

Duminică, în jurul orei 19.00, circulația pe Pasajul Basarab era blocată pentru că accidentul s-a petrecut pe breteaua de coborâre spre cartierul Militari.

”În jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Pasajul Basarab.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Pasajul Basarab dinspre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul bretelei de coborâre către Bd. Doina Cornea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte.

Din eveniment a rezultat rănirea a șapte persoane care se aflau în autovehicul, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Au fost aplicate restricții pe breteaua de coborâre către Bd. Doinea Cornea.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație” – a transmis Poliția Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult