Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Accident rutier grav în Capitală

UPDATE – Accident rutier grav în Capitală

scris de M.I.
21 afisari

UPDATE – Un bărbat care a fost implicat în accidentul produs marți seară pe str. Baicului și soldat cu un mort, un rănit și mașini cuprinse de incendiu a fost reținut, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Potrivit informațiilor furnizate de Brigada Rutieră a Capitalei, în urma cercetărilor efectuate în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, s-a luat măsura reținerii față de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Având în vedere că cercetările sunt în desfășurare și că orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informații vor face obiectul unei comunicări ulterioare”, informează sursa citată.

O femeie de 35 de ani a murit iar alta, în vârstă de 18 ani, a fost rănită într-un accident petrecut marți seară pe str. Baicului, în urma evenimentului șase autoturisme fiind avariate, unele dintre ele luând foc.

Un accident rutier grav s-a produs, marţi seară, în Capitală, fiind urmat de un incendiu în care au ars trei maşini. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

Potrivit martorilor, ar mai exista alte patru persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului de către echipajele de intervenţie, arată primele informaţii transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov şi de Brigada Rutieră.

Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor ISU, în urma incendiului au ars trei maşini, la această oră incendiul fiind lichidat.

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului şi fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că în acest moment femeia şi tânăra de 18 ani sunt singurele victime pentru care au intervenit echipajele SMURD, dar, potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, care nu au fost identificate de către echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului.

De altfel, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei spun că în accident ar mai fi fost rănite alte patru persoane. Totodată, Brigada Rutieră afirmă că în accident au fost implicate cinci maşini, toate fiind cuprinse de incendiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult