Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident spectaculos. Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina după ce a plecat de la Iaşi

Accident spectaculos. Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina după ce a plecat de la Iaşi

scris de C.F.V.
23 afisari

In urma cu putin timp, un accident rutier s-a produs la Sarca, acolo unde autoturismul lui Ludovic Orban a parasit partea carosabila rasturnandu-se.

Ludovic Orban s-a RĂSTURNAT cu maşina foto antena3.ro

Ludovic Orban s-a RĂSTURNAT cu maşina
foto antena3.ro

La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Politie. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime omenesti ci doar cu pagube materiale. Ulterior a fost solicitat si un echipaj SMURD de la Targu Frumos.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina în care se afla, sâmbătă, la Iaşi. Politicianul era in spatele coloanei prezidenţiale care pleca de la Iaşi spre Sibiu.

Potrivit martorilor, maşina în care se afla Orban era cu roţile în sus. Accidentul s-a produs în jurul orei 13, au mai spus reprezentanţii Poliţiei,
Orban se afla într-o maşină a Senatului României. Din primele informaţii oferite de Poliţie, şoferul autoturismului – care se afla singur în maşină – a pierdut controlul  asupra direcţiei de mers într-o curbă şi s-a răsturnat cu autovehiculul.
De obicei, Ludovic Orban conduce singur maşina cu care merge. Din primele informaţii, Orban este în afara oricărui pericol. Maşina a fost ridicată de pe şosea, iar Ludovic Orban se află acum la Poliţie, pentru a da declaraţii.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat că avea o viteză de circa 70 de km la oră şi că maşina pe care o conducea a derapat din cauză că pe carosabil era mâzgă. „Răsturnarea se datorează faptului că  roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de scurgere de pe marginea drumului”, a adăugat acesta într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Politicianul a precizat că a anunţat imediat poliţia şi că a suferit o singură zgârietură. „Am mers singur în maşină… Nu am niciun fel de problemă, am o singură zgârietură”, a mai spus el. Maşina are avarii minore

Totodată, Ludovic Orban a mai susţinut că nu s-a urcat obosit la volan. „Nici maşina nu are niciun fel de performanţe. Este o Dacie Logan veche de la Parlament”, a încheiat vicepreşedintele PNL.

Ludovic Orban a participat la Biroul Politic Naţional al PNL, care s-a desfăşurat, vineri seară, la Iaşi, iar astăzi a participat la evenimentele dedicate Micii Uniri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult