Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accidente cu morţi şi răniţi în Bistriţa şi Neamţ

Accidente cu morţi şi răniţi în Bistriţa şi Neamţ

scris de C.F.V.
1 afisari

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost rănit în urma unui accident produs sâmbătă după-masă la ieşirea din municipiul Bistriţa înspre cartierul Sigmir, pe DJ 151.

Accidente cu morţi şi răniţi în Bistriţa şi Neamţ

Bărbatul decedat, care luna viitoare ar fi împlinit 44 de ani, se afla la volanul maşinii sale în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Cel de-al doilea bărbat aflat în maşină, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit grav, pentru scoaterea sa din autovehicul fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Potrivit dispecerului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cauza accidentului este încă în curs de stabilire,transmite Agerpres.

O maşină condusă de un şofer beat şi fără permis s-a ciocnit cu un alt autoturism, pe care l-a proiectat într-un grup de pietoni, iar în urma accidentului, produs în comuna nemţeană Secuieni, un copil de trei ani a murit, în timp ce patru tineri au fost grav răniţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Cătălina Bădeanu, citată de Mediafax, maşina care a provocat accidentul aparţinea unui tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Secuieni şi era parcată în faţa unui bar din satul Başta din comuna Secuieni, unde sâmbătă după-amiază au intrat mai mulţi colindători, în zonă fiind serbat Crăciunul pe stil vechi. După ce colindătorii au plecat, proprietarul maşinii a constatat că i-au dispărut cheile, acestea fiind luate de unul dintre colindători, în vârstă de 21 de ani, care a plecat cu maşina împreună cu un alt tânăr, spre municipiul Roman. Din cauza vitezei mari, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care mergea în faţa sa, acest autoturism fiind proiectat în afara drumului, unde a lovit trei pietoni: doi tineri soţ şi soţie care se plimbau cu un nepot, un copil în vârstă de trei ani. În urma impactului, copilul a murit, iar cei doi soţi au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital.

Maşina furată a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un mal de pământ, unde s-a răsturnat, cei doi ocupanţi fiind răniţi şi transportaţi la spital. Bădeanu a precizat că tânărul care a condus maşina furată din faţa barului nu are permis de conducere. De asemenea, în urma testului cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,73 la mie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult