Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accidente grave în Craiova

Accidente grave în Craiova

scris de Marin Neacșu
2.562 Afisari

Un accident cu consecințe grave s-a petrecut marți în jurul orei 15  în Craiova. Un autoturism Audi care circula dinspre Craiova către Calea Severinului pe centura Craioviței a acroşat un TIR. În urma acidentului, trei persoane au fost rănite.

Accident cu victime la Craiova

Imediat după curba din capătul Craioviței, lângă balastieră era parcat un TIR. Conducătorul autoturismului Audi, venind în viteză, nu a mai putut evita TIR-ul sau poate l-a observat prea târziu și l-a acroșat cu partea dreaptă a mașinii. Deși  impactul a fost foarte puternic, mașina nu s-a oprit, a ricoșat din partea dreaptă pe banda din stânga a direcției de mers, a lovit bordura  spațiului verde dintre sensurile de mers, după care s-a oprit în parcarea din dreapta șoselei. În momentul impactului, în mașină se aflau patru persoane, două fete și doi bărbați. La fața locului au venit ambulanțele, descarcerarea și poliția. În primă urgență au fost transportate la spital două victime, un bărbat și o fată. Cealaltă fată fiind într-o stare mai gravă a avut nevoie de măsuri de resuscitare mai prelungite. Din declarațiile unor martori, mașina avea  viteză, aproximată 120 km/h, si a mers în curbă pe două roți, apoi a acroșat TIR-ul parcat destul de aproape de curbă.

Decretul semnat de Putin prin care Vladimir Lipaev a fost numit ambasador in Romania
Vladimir Lipaev
Artistas participan en el ensayo general del encendido de la antorcha para los Juegos Olímpicos de París en la Antigua Olimpia, Grecia, el lunes 15 de abril de 2024. (AP Foto/Thanassis Stavrakis)

La nici zece minute de la producerea acestui accident, un alt şofer care conducea o Dacia Papuc a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de acelaşi tir, însă din fericire în acest accident nimeni nu a fost rănit.

1 comentariu

digital 15-05-2012 - 20:49

zici că s-a mutat Caracalu la Craiova,frateee!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS