Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accidentul de la Ciba – Cinci persoane rănite după ce un autocamion a intrat în terasa unui magazin

Accidentul de la Ciba – Cinci persoane rănite după ce un autocamion a intrat în terasa unui magazin

scris de Cristinel Vecerdea
140 Afisari

Şase persoane – cinci aflate pe terasa unui magazin şi un şofer – au fost transportate la spital, joi seară, în urma accidentului petrecut pe DJ 151D Ungheni-Acăţari, în localitatea Ciba, în care au fost implicate un autoturism şi două autocamioane, unul dintre acestea intrând în terasa respectivă.

„Din primele informaţii, conducătorul unui ansamblu auto înmatriculat în Prahova, care circula pe DJ151D, înspre Acăţari, în circumstanţe ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care-l preceda, proiectându-l pe acesta din urmă pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu auto, înmatriculat în judeţul Galaţi”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

De asemenea, ansamblul auto înmatriculat în Prahova ar fi părăsit partea carosabilă, prin dreapta sensului său de deplasare, intrând în terasa unui magazin.

Au fost transportate pentru acordarea îngrijirilor de specialitate un conducător auto şi cinci persoane care se aflau pe terasa magazinului.

Conducătorii celor trei vehicule implicate au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, precizează IPJ Mureş.

La locul accidentului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj din cadrul SAJ Mureş şi elicopterul SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS