Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Adi Minune, dat in fapt de ANI

Adi Minune, dat in fapt de ANI

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

 

.Asa sunt zilele mele/ Una buna, zece rele/ Nu da Doamne cineva/ Sa ma scape de lumea rea. Asa se pare ca a inceput sa cante Simionescu Adrian, cunoscut pentru toata lumea drept Adrian Minune sau Adi de Vito, dupa ce Agentia Nationala de Integritate a sesizat judecatoria Buftea cu privire la un fals in declaratii.


In data de 14.11.2008 ANI a sesizat din oficiu organele de cercetare pentru cateva inadvertente care apar in declaratia de avere a consilierului din comuna Stefanesti de Jos pentru anul fiscal 2007. Din verificari efectuate s-a stabilit ca Adrian Simionescu, nu si-a depus declaratia de avere la termen si a fost amendat cu 500 de lei, amenda pe care a achitat-o. Dupa depunea acesteia, inspectorii ANI l-au anuntat pe “Minune” cu privire la declansarea procedurii de verificare, respectiv, asupra drepturilor sale de a lua la cunostinta de actele si lucrarile dosarului, de a fi asistat sau reprezentat de avocat si de a prezenta orice elemente justificative pe care le considera necesare.

In urma verificarilor, cei de la ANI au concluzionat ca Adrian Simionescu nu a declarat “bunuri proprii, comune si cele detinute in indiviziune”. Manelistul a uitat sa treaca in declaratia de avere 6600 mp, diferenta intre suprafata declarata de 5000 mp si cea de 12.234 suprafata reala in Stefanesti de Jos, un teren in Corbeanca cu o suprafata de 7.676 mp, un apartament in Bucuresti, o cladire care este data in folosire unei firme. Simionescu mai are si datorii la banci dar a omis sa pe treaca si pe acestea pentru ca “nu le mai retine numele”. Memoria scurta a artistului s-a concretizat si a asupra veniturilor pe care le-a obtinut atat din cedarea folosintei bunurilor – in cuantum de 5.625 lei net –, precum si din activitatea prestata in calitate de ”muzician” – suma de 50.723 lei net. Tot la capitolul uitare, manelistul “a omis” faptul ca atunci cand a fost ales consilier la Stefanesti de Jos din partea PSD era si actionar sau asociat la mai multe firme precum A & G MUSIC & FILM S.R.L., asociat unic si administrator la firma ADRIAN MEDIA MUSIC S.R.L., respectiv de comerciant persoana fizica la firma SIMIONESCU G. ADRIAN PERSOANA FIZICA.

Deoarece aspectele prezentate constituie indicii temeinice privind savarsirea de catre domnul consilier SIMIONESCU ADRIAN a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta si pedepsita de art. 292, Cod Penal, asupra careia doar organele judiciare au competenta de a se pronunta, s-a dispus sesizarea Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”, anunta ANI intr-un comunicat.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 13-05-2010 - 13:58

FIGURANTULE, stai in P. M. ca stai bine, THE GAMES IS over! OVER ,RAUS!

sorge 13-05-2010 - 14:49

A candidat pt postul de Presedinte si raspundera lui este in fisa postului .
Si tot el a dat directiile banilor imprumutati .

oblioo 13-05-2010 - 18:31

Romania are de platit anul acesta mai mult de 1 miliard si jumatate de euro, cu titlu de dobanzi. Peste 200 de mii de salarii de 3000 de lei, pe un an de zile. Dar ce, astia mai sunt bani, in zilele noastre.
Prin eliminarea «vulnerabilitatii» s-a platit odata dobanda, la imprumutul initial si se mai plateste inca odata dobanda, la noul imprumut.
Solutia? Confiscarea valutei…

oblioo 13-05-2010 - 18:47

Caci, consum din import au creat si investitiile straine ghidate masiv spre supermarketuri si hipermarketuri, consum din import a creat si creditarea retailului de catre banci!

Venind pe articulatia unei economii subdezvoltate, precare si in proces intens de dezindustrializare, o asemenea crestere economica, bazata pe consum din import, a transformat, aproape fulgerator la scara istorica, Romania intr-un castel de nisip, a carui carte de vizita o constituie consumul fara productie, importurile fara exporturi, hipermarketurile fara fabrici si masinile fara sosele.

Un castel care s-a dovedit a fi de nisip la prima adiere de criza. Sectoare intregi, de la vanzarile de masini la vanzarile de electrocasnice si de la constructiile de case la importurile insele – au cazut, doar in cateva luni, cu 40-60 si chiar 80%.

Asemenea caderi – nu de 5-10%, ci abominabile! – nu pot fi puse in seama crizei, ci doar in seama aiurelilor si anomaliilor economice care au legatura directa cu dezarticularea economica. Nu se poate trece cu vederea ca prabusirile au avut loc tocmai in aceleasi segmente unde cresterea economica nesanatoasa din anii 2004-2008 crease o gogoasa neasimilabila organic in economie.

Un castel de nisip nu se poate dezvolta! Nici macar insertia financiara externa, formata din banci si companii financiare straine – oricat de minunata ar fi – nu are viitor! Caci nu are baza pe care sa se prinda.

Baza aceasta a fost distrusa. Industria – buna sau rea cum era pe vremea comunismului – a fost demolata si iar demolata, ceea ce poate n-ar fi fost rau avand in vedere lipsa ei de performanta, dar nimic altceva nu s-a pus in loc!

Place, nu place, experienta mondiala arata ca fara industrie este imposibila dezvoltarea si fara crestere in industria prelucratoare nu poti avea crestere economica durabila. Se pot inregistra cresteri de PIB, dar numai conjunctural si pasager.

jan dinu 13-05-2010 - 19:45

A mai venit shi mirajul intrarii
in UE crezind c-a dat norocul peste noi !
Cu raminerea salariilor la nivelul
Vietnamului , intratii la club cu niste drepturi de-a se expatria au plecat in
mare majoritate acum fiind marea criza
de personal de-a pune pe picioare
mici companii care s-aiba sigurantza pe
termen mai lung unde produsele s-aiba cautare in spatiul unuunii shi oriunde .
NU s-a invatat nimic ,evitind draceste
dein 90 cu tzaranistii ce s-au perindat la putere fiind miopi de-a dezvolta satul romanesc
cu un inceput civilizator prin infrastructura shi de-a crea o agricultura hranind populatia shi oferind shi exporturi .Ne-au dat turcii
griul ..dar shi „manopera ” unde profitul ajungind integral la ei…acum shi mai rau avem numai BIGurile occidentale cu marfa de pretutindeni …!
Iata moartea – care a venit neintimplator !!In rest ai pus bine problemele la fel ca alte dati !
..mai ales cu clipurile de pe YT…
JD

oblioo 14-05-2010 - 01:19

Sa traiesti si sa ai parte de sanatate…

Kombucha, Kombucha, Kombucha…..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult