Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Adi Minune şi Florin Salam puşi sub învinuire

UPDATE: Adi Minune şi Florin Salam puşi sub învinuire

scris de Ziua Veche
2 afisari

UPDATE, ora 18.18: Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, a fost pus sub învinuire în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat o persoană, în urmă cu mai bine de o lună, într-un club din Capitală, pentru favorizarea infractorului, iar Florin Salam pentru mărturie mincinoasă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.


Aproximativ 20 de percheziţii au avut loc, joi dimineaţă, în Bucureşti, în cazul de tentativă de omor în care este acuzat fiul lui Nuţu Cămătaru, dosar în care vor fi aduşi la audieri cântăreţul Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune şi Florin Salam, a declarat Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat, pentru MEDIAFAX, că aproximativ 20 de percheziţii au fost efectuate, joi dimineaţă, în Bucureşti, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei.

Acesta a spus că, joi, vor fi aduşi pentru a fi audiaţi şi Adi Minune şi Florin Salam.

La percheziţii au participat echipe ale Serviciului de Investigaşii Criminale, Furturi Auto, Omoruri, Criminalistic, de la Sectorul 6 Poliţie şi SPIR.

Christian Ciocan a spus că ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie, într-un local, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-a înjunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Adrian Simionescu a fost audiat şi luni în acest caz.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus atunci anchetatorilor că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-a petrecut incidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.

În acelaşi dosar, anchetatorii l-au audiat recent şi pe Florin Salam, tot în calitate de martor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult