Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Adjunctul Poliției Rutiere, propus pentru arestare

Adjunctul Poliției Rutiere, propus pentru arestare

scris de C.F.V.
16 afisari

Adjunctul Poliției Rutiere, Daniel Piștea, și alți șapte polițiști sunt propuși pentru arestare preventivă pentru 30 de zile după ce ar fi încercat să ”mușamalizeze” un accident, au declarat, vineri, surse judiciare.

politistPotrivit acestora, procurorii au propus Judecătoriei Sector 1 luarea măsurii arestări preventive față de Daniel Piștea, Marius Maghiari, Liviu Daniel Cânea, Auraș Eugen Țuțui, Ion Daniel Bocan, Marian Lupu Pasăre, Mihăiță Georgică Anghel și Gheorghe Ovidiu Sanfira.

Cei opt ar fi încercat să ascundă un accident rutier, soldat cu victime, în urma căruia o persoană ar fi fost spitalizată, iar ulterior a suferit o intervenție chirurgicală, au adăugat sursele citate. Autorul accidentului ar fi fost un polițist de la Brigada Rutieră.

Este vorba despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Autorul accidentului, în urma căruia o femeie a fost rănită, ar fi un polițist de la Brigada Rutieră

Acesta s-ar fi înțeles să mușamalizeze cazul împreună cu alți trei polițiști de la Brigada Rutieră, printre care și adjunctul acestei structuri, Daniel Piștea, precum și cu alți patru polițiști de la Secția 2, printre care și șeful secției. 

Astfel, potrivit unor surse, femeia rănită în urma accidentului a fost dusă la spital sub pretextul unui accident de muncă. Totul s-ar fi întâmplat pe raza Secției 2.

Din informațiile care există în acest moment, victima ar fi suferit o intervenție chirugicală, iar când starea sa s-a amelioaret, femeia a depus o plângere. Ca atare, Parchetul de pe lângă 
Judecătoria Sectorului 1 a strâns probe în acest doasar a decis ca cei opt polițiști, printre care și autorul accidentului, să fie reținuți. 

Șapte dintre ei sunt acuzați de favorizarea infractorului și de fals în acte, iar cel care ar fi comis accidentul este acuzat de părăsirea locului accidentului și instigare la fals. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult