Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Adolescentă de 15 ani, ucisă de un fost preot

Adolescentă de 15 ani, ucisă de un fost preot

scris de A.P.
8 afisari

O fată de 15 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un apartament din Mamaia, ea fiind strangulată cu un cablu electric, iar anchetatorii spun că autorul crimei este un fost preot, în vârstă de 37 de ani, care a fost şi cel care a alertat Poliţia, fiind prins la scurt timp şi recunoscând fapta.

Laurenţiu Constantin Aspru

Laurenţiu Constantin Aspru

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 10.00, de către Laurenţiu Constantin Aspru, în vârstă de 37 de ani, din Bistriţa-Năsăud, despre faptul că într-un bloc din staţiunea Mamaia a avut loc o crimă, transmite corespondentul Mediafax.

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au descoperit cadavrul unei fete în vârstă de 15 ani, din Năvodari, care fusese strânsă de gât cu un cablu electric. Trupul neînsufleţit al victimei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În mai puţin de o oră, anchetatorii au reuşit să îl prindă pe autorul faptei, acesta fiind, de altfel, bărbatul care a alertat Poliţia.

 Laurenţiu Constantin Aspru a fost prins de oamenii legii pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari, într-un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj. El a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, bărbatul recunoscându-şi fapta în faţa anchetatorilor.

În urma primelor cercetări, s-a stabilit că bărbatul şi fata de 15 ani s-au cunoscut pe internet şi şi-au dat întâlnire în blocul respectiv din Mamaia. Anchetatorii bănuiesc că între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a strangulat-o pe fată cu un cablu electric.

Potrivit anchetatorilor, Laurenţiu Constantin Aspru este un fost preot din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Laurenţiu Constantin Aspru, suspectul în cazul crimei asupra unei minore din Năvodari, fusese preot până în luna ianuarie a acestui an, când a renunţat la haina preoţească pentru a pleca la muncă în străinătate. Parohia la care a slujit în ultimii patru ani este în comuna Galaţii Bistriţei din judeţul Bistriţa Năsăud.

Suspectul este căsătorit, având doi copii minori, unul de 9 ani, celălalt de 13 ani. Anul trecut, Laurenţiu Constantin Aspru fost implicat într-un accident de circulaţie în judeţul Cluj şi de atunci ar fi intervenit schimbări în comportament. Relaţia cu familia s-a răcit iar soţia a cerut divorţul. Şi-a anunţat apropiaţii că vrea să părăsească Biserica pentru a pleca în Belgia.

Anchetatorii au aflat că adolescenta de 15 ani, găsită moartă într-un bloc din stațiunea amintită, plecase de acasă de un an şi jumătate. Ea se mutase într-un bloc din Mamaia, unde unchiul ei îi închiriase un apartament.

Aici, adolescenta se prostitua, spun surse judiciare. Din cercetările oamenilor legii, fata le cerea clienților 200 lei pe oră. La percheziția imobiliară, polițiștii au găsit 20.000 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult