Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Adrian Năstase s-a împuşcat când au venit poliţiştii cu mandatul să îl aresteze

Adrian Năstase s-a împuşcat când au venit poliţiştii cu mandatul să îl aresteze

scris de Doru Dragomir
38 afisari

Adrian Năstase s-a împuşcat în momentul în care ofiţerii de poliţie au venit la domicilul său cu mandantul de arestare. Din primele informaţii, Adrian Năstase a vrut să se sinucidă cu un revolver, calibru 9 mm..

Adrian Nastase s-a impuscat in gat

Adrian Năstase s-a împuşcat în zona gâtului. Nu se ştie dacă viaţa îi este pusă în pericol. Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său.

Fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului.

Adrian Nastase s-a impuscat cu un revolver in zona gatului

Adrian Năstase a fost scos pe targă din casa din Zambaccian. Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Floreasca. El va intra în operaţie. Are trei plăgi în urma tentativei de sinucidere.

Surse oficiale au precizat că acesta s-a împușcat în zona gâtului, glonțul fiind în continuare prezent în corpul acestuia. Momentan nu se ştie dacă glonţul i-a afectat o zonă vitală. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Alis Grasu, şefa Ambulanţa Bucureşti, a declarat să starea lui Adrian Năstase este echilibrată hemodinamic şi respirator. „Ştiu de o plagă împuşcată, dar nu am alte amănunte de la echipaj”, a afirmat Alis Grasu, la România TV.

Ora 00,02 – Premierul Victor Ponta a ajus la Spitalul Floreasca.

Ora 00,09 – Poliţia Română confirmă în mod oficial că fostul prim-ministru al României ar fi încercat să se sinucidă prin împuşcare, moment în care unul dintre ofiţerii de poliţie venit cu mandatul a sărit asupra lui spre a-l împiedica să facă acest gest.

Ora 00,10 – Potrivit reprezentanţilor Spitalui de Urgenţă, Adrian Năstase are trei plăgi împuşcate în zona gâtului.

Ora 00, 13 – La locuinţa lui Adrian Năstase din strada Zambaccian a sosit un echipaj de la Criminalistică pentru a face investigaţii în locul în care fostul premier a încercat să se sinucidă.

Ora 00,15 – Premierul Victor Ponta la Spitalul Floreasca. „Am vrut să vad cum se simte un om aflat în necaz. Nu puteam să stau acasă fără să mă intereseze ce se întâmplă cu el. Este dreptul şi obligaţia mea să fiu alături de el. Voi aştepta toată noaptea veşti despre starea lui Adrian Năstase. „

Ora 00,19 – Adrian Năstase se află la tomograf pentru a se detecta cu exactitate locul unde se află glonţul.

Stire in curs de actualizare

8 comentarii

independentu 21-06-2012 - 00:14

Imi pare rau pentru el. Adrian Nastase a fost o personalitate a partidului PSD, si a politicii romanesti!

Cercul 21-06-2012 - 00:25

Imi pare ca nu-i place practica. Toata facultatea a invatat si apoi i-a invatat pe altii ca scopul inchisorii e sa-i protejeze pe detinuti de lume si lumea de detinuti, dar se pare acum ii pare ca teoria e inaplicabila.

urbos 21-06-2012 - 00:59

Basescu trebuie spanzurat cu corzi de pian, incet, timp de vreo doua saptamani, ca naparca securista n-ar fi in stare nici macar de un asemenea gest de onoare.

Timotei 21-06-2012 - 02:13

Gata ba, a recunoscut, si ce atata tura-vura mai ia 2 ani pentru incercare de evadare, si cand iese e un om nou, poate sa mearga sa se ia de mana cu Ponta, care o sa se impuste cu 7.65, ca are gatul mai firav

tb 21-06-2012 - 07:38

„timo”, tare prost te-a facut ma-ta, mai bine se ca.ca. la gard, avortonule !

eu 21-06-2012 - 12:49

„tb” nici cu tine nu mi-e rusine. Esti prost garamada sau faci parte din clica celor ce mai au ceva de furat din „romanica”. Om politic as spune…

ein deutscher 21-06-2012 - 09:26

E prea blanda asta cu corzile de pian. Cu asta trebuie procedat cum facea brigada Dirlewanger in Rusia: cum prindeau un partizan (a se citi comunist), il spanzurau de subsuori ca sa reziste si il prajeau incet-incetinel, la foc mic, ca sa-i iasa marxism-leninismul din cap…

pitdu 21-06-2012 - 07:31

este si normal caci nu s-a impuscat singr ci l-au impuscat politistii pusi de basescu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult