Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Adrian Sârbu, jefuit în arestul poliţiei

Adrian Sârbu, jefuit în arestul poliţiei

scris de R. C.P.
8 afisari

Adrian Sârbu a fost jefuit de un deţinut care a fost mutat din arestul Poliţiei Capitalei la Peniteciarul Rahova. Acesta i-a furat două costume ale lui Adrian Sârbu. Acelaşi deţinut a vrut să plece şi cu televizorul din camera lui Alin Cocoş.
adrian sarbu jefuit in arestIncidentul care îl priveşte pe Adrian Sârbu a avut loc miercuri în timp ce patronul Mediafax Group se afla la Înalta Curte de Casație și Justiție. Deţinutul a luat din depozit, pe lângă lucrurile sale, şi două dintre costumele lui Adrian Sârbu. De asemenea, deţinutul a vrut să plece şi cu televizorul din celula lui Alin Cocoş, susţinând că este pe numele lui.
Adrian Sârbu a fost reținut săptămâna trecută de procurorii de la Parchetul General, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult