Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Aeroportul Otopeni: Furau din bagajele pasagerilor

Aeroportul Otopeni: Furau din bagajele pasagerilor

scris de M.A.
4 afisari

Patru bărbaţi din Ilfov sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au sustras bunuri de 23.000 de lei din bagajele mai multor călători, la Aeroportul Otopeni, şi au fost prinşi de poliţişti.

bagaje aeroport (consumertraveler.com)

Aeroportul Otopeni: Furau din bagajele pasagerilor (foto: consumertraveler.com)

Potrivit IGPR, poliţiştii de pe Aeroportul Otopeni au depistat patru persoane care au furat un ceas de lux, ţigări, un lănţişor, o curea şi un GPS din bagajele mai multor călătorilor.

La data de 31 mai, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Aeriene Henri Coandă i-au surprins în flagrant pe D. Romică, de 33 ani, N. Mihai, de 40 ani, N. Mihăiţă, de 26 ani şi N. Nelu, de 42 ani, toţi din judeţul Ilfov care sustrăseseră mai multe bunuri din cinci bagaje.

Astfel, poliţiştii au găsit 19 pachete cu ţigări, un ceas de mână bărbătesc, de lux, un lănţişor cu pandantiv din metal de culoare albă, o curea din piele şi un GPS, în valoare de 23 000 lei. Toate bunurile au fost recuperate, iar cei patru sunt cercetaţi pentru furt calificat.

1 comentariu

vodka 01-06-2012 - 13:41

asta e noua taxa usl-ista pe turism
pai daca nu vin si ei cu plante…
lacustele se multumesc cu ce pica

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult