Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Aeroportul Otopeni: Picior de om sau labă de urs găsită în geamantanul unui chinez?

Aeroportul Otopeni: Picior de om sau labă de urs găsită în geamantanul unui chinez?

scris de Laurentiu Banches
42 afisari

UPDATE- Potrivit unor informatii furnizate de un reprezentant al Ambasadei Chinei la Bucuresti, piciorul ar putea fi de urs şi nu de om, însă acest lucru nu poate fi stabilit până când bucata de picior nu se dezgheaţă.

—————-

Joi, pe aeroportul Otopeni, a fost găsit un picior uman în bagajul unui chinez care voia să ajungă în Italia sau Spania.

Laba de picior de om a fost descoperit prin intermediul unui scanner de bagaje şi întrucât există suspiciuni de crimă controlorii de la Brigada Antiteroristă de pe aeroportul Henri Coandă l-au reţinut pe posesorul geamantanului, care este un cetăţean de origine chineză.

Aeronava cu care bărbatul chinez urma să zboare nu a fost oprită la sol, iar la faţa locului potrivit rtv.net s-au deplasat mai mulţi criminalişti care au confirmat că fragmentul de picior de om va fi trimis la medicină legala, unde se va stabili dacă piciorul este de femeie sau de bărbat, cu ce s-a efectuat tăierea şi vârsta victimei.

La caz lucrează o echipa operativă coordonată de procurorul general al Parchetului instanţei supreme, Codruţa Kovesi, împreună cu ofiţeri din poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale a Inspectoratului General al Poliţiei Române şi experţi criminalişti din cadrul Institului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

2 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-03-2012 - 20:21

Daca imaginea prezentata este reala, i-mi permit sa constat in cunostiinta de cauza ca imaginea reprezinta sigur o laba de picior de om, deci complect exclusa prezumtia ca ar parveni de la Ciu din Dinastia Ling Liberalles-pulles, si desii este o laba inghetata nu pare nici recoltata recent de la Labarul Curbos ! Oricum ,criogenia aplicata in cazurile susmentionate ar fi recomandat ,expunerea in public ar comporta un risc major pt. cei interesati ,precum si pt vacile gestente. Ar exista riscul aborthului in massa!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-03-2012 - 20:29

La o scanare de o rezolutie marita se poate aproxima si o coloana vertebrala , care deasemenea intareste prima constatare, in nici un caz nu provine de la numitii mai sus, cunoscand amanuntul ca sant declarate …nevertebrate si acefale !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult