Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Afumaţi: Hoţ împuşcat în cap de un poliţist

Afumaţi: Hoţ împuşcat în cap de un poliţist

scris de B.C.R
2 afisari

Un hoţ a fost împuşcat, miercuri, în cap de un poliţist ilfovean. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, o patrulă a poliţiei s-a sesizat, pe raza comunei Afumaţi, în timp ce mai mulţi bărbaţi încercau să sustragă un laptop dintr-un autoturism parcat, informează Agerpres.

hot impuscat politist ilfov afumatiBurada a precizat că, la vederea poliţiştilor, bărbaţii au fugit de la locul faptei cu un autoturism, iar poliţiştii au plecat în urmărirea lor. Hoţii au fost somaţi de poliţişti în mai multe rânduri şi, pentru că nu au oprit, unul din poliţişti a tras un foc de armă, unul din gloanţe rănindu-l pe un bărbat, după ce a intrat în ceafă.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul de urgenţă Floreasca, iar starea sa este foarte gravă, potrivit şefului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa. Pacientul se află în comă posttraumatică şi va fi investigat cu computerul tomograf, a precizat Opriţa.

La faţa locului se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate vinovaţii.

2 comentarii

Aolica 02-03-2011 - 18:07

Ia te uita, strica gloantele pe hoti! Adica nu mai gaseau ei un huhu sau un urbos sa-si faca antrenamentul?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult