Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ai nostri din Spania. L-a batut de moarte pentru ca-i manca friptura

Ai nostri din Spania. L-a batut de moarte pentru ca-i manca friptura

scris de Ziua Veche
55 Afisari

Un compatriot de al nostru este în stare foarte gravă într-un spital din Spania, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, după ce a fost bătut de un alt român. Incidentul, care a pornit de la o bucată de friptură, a avut loc luni noaptea, în Coslada, o zonă în care se află una dintre cele mai dezvoltate comunităţi de români din Spania, informează evz.ro.


Marian A., în vârstă de 44 de ani, locuia în acelaşi apartament din localitatea  Coslada, alături de alţi doi români, scrie publicaţia ABC. Azi-noapte, el a consumat din mâncarea colegului de apartament, după care l-a bătut.

Martor la evenimente a fost cel de-al treilea ocupant al apartamentului. El a povestit poliţiei că în momentul în care victima, Gheorghe C., în vârstă de 45 de ani, a venit acasă, noaptea târziu, l-a găsit pe Marian A. în timp ce consuma din friptura pe care victima o cumpărase.

„Marian îi mânca friptura lui Gheorge, iar acesta i-a reproşat. În momentul în care s-a întors cu spatele, Marian, care era beat, l-a lovit în cap cu o lopată şi pe urmă cu o bucată de gresie. I-am spus că voi povesti totul poliţiei şi m-a ameninţat cu un cuţit, apoi cu o toporişcă. A fugit după mine, dar am reuşit să scap”, a mai spus martorul citat de ABC.

Marian A. a fost arestat la câteva ore de la atac. În urmă cu câteva luni, el agresase un poliţist.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS