Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Alarma falsa cu bomba la Spitalul muncipal din Bucuresti

Alarma falsa cu bomba la Spitalul muncipal din Bucuresti

scris de Ziua Veche
1 afisari

Vineri la ora 13.00, un barbat a anunat la 112, ca in incinta Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, cunosctut ca Municipal,  exista un colet suspect ce ar putea contine o bomba. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru Mediafax, ca barbatul a sustinut ca ar fi medic al unitatii sanitare. Potrivit politiei, operatorul de urgenta a observat ca acesta suna de la o adresa din Sectorul 2. Cand a fost luat la intrebari, barbatul a inchis, a spus Ciocan. Specialisti pirotehnicieni din cadrul Politiei Capitalei, condus de seful departamentului, au cautat coletul vreo ora si jumatate, fara a gasi vreo bomba.

0 comentariu

caramache 18-11-2010 - 03:39

Cum or fi alea din fotografie „monede antice si medievale” cand se pot identifica usor printre ele monezile americane de 1 cent si 10 centi?

Neamtu Jidanu 18-11-2010 - 07:03

Pai industria (care nu mai este), petrolul, rezervele de aur si argint nu fac parte din patrimoniul national ?

Realitatea este ca legea asta (tampita!) prin care suntem pedepsiti cu ani grei de puscarie daca detinem detectoare de metale, a fost data de frica sa nu gasim niste bombe neexplodate, proiectile de tun, etc, cu care sa le facem un bine tradatorilor prin intermediul carora ne-au jupuit strainii.

sorge 18-11-2010 - 10:07

Sint monezi de cel mai devreme secolul XIX.

Relu 20-11-2010 - 10:51

Mai –detaliat —cum arata monedele dacice ..???? Va rog ….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult