Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Alexandru Umbrarescu, fara permis de conducere pentru 3 luni

Alexandru Umbrarescu, fara permis de conducere pentru 3 luni

scris de Marius Bâtcă
252 afisari

Fiul omului de afaceri Dorinel Umbrarescu – cunoscut drept unul dintre „regii asfaltului” din Romania – a intrat din nou in vizorul mass-media.

Alexandru Umbrarescu

Alexandru Umbrarescu, fara permis de conducere pentru 3 luni (foto: Facebook)

Duminica, 24 iunie, in jurul pranzului, un autoturism marca Porche Cayenne, inmatriculat in Bucuresti a fost surprins de aparatul radar circuland cu o viteza de 110 km/h, pe raza localitatii Macin. La urmatorul punct de control, masina a fost oprita de catre un echipaj mixt alcatuit din politisti de la Politia Rutiera Macin si din cei ai Garzii de Coasta Constanta. Soferului, nimeni altul decat Alexandru Umbrarescu, i s-a adus la cunostinta ca rula cu viteza mult peste limita admisa, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere pentru urmatoarele 3 luni. La controlul efectuat in portbagaj, politistii de la Garda de Coasta au gasit 14 kg de calcan congelat, pentru care nu existau documente de provenienta. Cantitatea de peşte, evaluată la aproximativ 70 lei, a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.

Potrivit purtatorului de cuvant al Garzii de Coasta Constanta, agent principal Marius Ovidiu Niculescu, Alexandru Umbrarescu a fost cooperant cu politistii si le-a spus ca a cumparat pestele de la Gura Portitei. El a specificat ca habar nu avea ca nu are voie sa transporte peste in portbagaj. Tanarul, in varsta de 21 de ani, a mai spus ca a vrut sa cumpere calcan proaspat, insa nu a gasit si i s-a oferit calcan congelat, pe care l-a cumparat pentru a-l duce acasa.

Alexandru Umbrarescu va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infacţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor sau produselor din peşte obţinute din pescuit”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. j din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

5 comentarii

urbos 25-06-2012 - 17:25

Ce mecla de taran prost.

ciufulici 26-06-2012 - 05:59

E bogatan, deci e foarte mumos, mult mai frumos decat tine.
E chiar mai frumos decat Ponta si Antonescu, ca astia sunt boboci, inca nu s-au ingrasat la greu, da vine si asta.
Uratule!

ana 25-06-2012 - 21:00

Mecla de taran prost ai tu,sunteti ofticati si muriti de ciuda:)))

Huhu Ciu 26-06-2012 - 05:44

Are mecla de ratardat,

ciufulici 26-06-2012 - 05:57

Eh, ce ai facut la bac, treci?
Nu prea cred eu sa treci, dar cine stie de unde sare norocu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult