Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Alin Alexandru Popa, patronul Edy Spedition, a murit într-un accident de circulaţie

Alin Alexandru Popa, patronul Edy Spedition, a murit într-un accident de circulaţie

scris de D.S.S.
12 afisari

Patronul firmei Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, al cărui nume apare în TOP 300 Capital, a murit, miercuri după-amiază, în urma unui accident care a avut loc între localităţile Jebel şi Şag, judeţul Timiş, după ce a intrat cu maşina într-un TIR care venea din sens opus.

Alin Alexandru Popa, patronul Edy Spedition, a murit in accident de circulatie

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că patronul firmei Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, în vârstă de 41 de ani, a murit în urma unui accident rutier, petrecut între Jebel şi Şag.

Şoferul autoturismului Mercedes venea dinspre localitatea Şag când a intrat într-o depăşire fără să se asigure. Din sens opus venea un TIR înmatriculat în Macedonia. Şoferul TIR-ului este macedonian. Cele două maşini au intrat în coliziune, iar şoferul autoturismului Mercedes a murit în urma impactului„, a spus Mezdrea.

Potrivit sursei citate, echipele de descarcerare intervin pentru scoaterea trupului lui Popa din maşină. Conform TOP 300 Capital, patronul firmei de transport şi logistică Edy International Spedition, Alin Alexandru Popa, din Brad, este cel mai bogat hunedorean.

Potrivit presei locale, averea lui Alin Popa este estimată la 125 de milioane de euro.

10 comentarii

yuu 30-05-2012 - 21:18

vai…
am fost si eu pe sosea…chiar stateam in coloana si ma gandeam ce o fi…..
vezi cat de repede se poate muri?

Cornelia Galavan 31-05-2012 - 16:32

LACRIMA RUTIERA
” LACRIMA RUTIERA ” COMEMOREAZA VICTIMELE RUTIERE ANUAL INCA DIN 2012.
DIN PACATE PRINTRE CEI COMEMORATI ANUL ACESTA VA FI SI ALIN ALEXANDRU POPA.
” LACRIMA RUTIERA” – Proiectul prin care din anul 2001 sunt comemorate pentru prima data in Romania victimele tragediilor rutiere asa cum s-a intamplat si anul trecut in Piata Universitatii din Bucuresti cu ocazia Zilei Mondiale de … Citeşte întreg comentariul
” LACRIMA RUTIERA ” COMEMOREAZA VICTIMELE RUTIERE ANUAL INCA DIN 2012.
DIN PACATE PRINTRE CEI COMEMORATI ANUL ACESTA VA FI SI ALIN ALEXANDRU POPA.
” LACRIMA RUTIERA” – Proiectul prin care din anul 2001 sunt comemorate pentru prima data in Romania victimele tragediilor rutiere asa cum s-a intamplat si anul trecut in Piata Universitatii din Bucuresti cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier.
”LACRIMA RUTIERA” este initiat de victima unui accident rutier ramasa infirma in carje care pe langa comemorarea victimelor militeaza pentru reducerea severa a tragediilor rutiere in care au decedat mii si mii de OAMENI.
Din pacate printre cei comemorati anul acesta va fi si Alin Alexandru Popa pentru care vom varsa din inima o lacrima … rutiera.
SINCERE FAMILIEI INDOLIATE.
WHO – DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011 – 2020
ROAD TEARS – FROM GLOBAL REMEMBRANCE TO GLOBAL ACTION ACROSS THE DECADE !
Cornelia Galavan – Road Tears

dedeuu 31-05-2012 - 19:11

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI LINISTE. Dar ,poate ca l-au ajuns blestemele soferilor care uita sa le dea bani de motorina cand plecau in cursa si stateau pe marginea drumului cu pana prostului si le mai oprea si din salariu ,sub pretextul ca au depasit consumul.etc,etc,etc…….SA-I FIE TARANA USOARA. AAAAAAAAAAAA,uitase m sa va spun,,nu el era patron la firma EDY.era doar o marioneta a lui TEODOR MELESCANU.

MIRRA 01-06-2012 - 00:39

SOFERI CARE NU SE OPREAU DIN FURAT!!!!!!!!!!!!!! SI MAI VROIAU SA FACA LA O CURSA MAI UN SALARIU!!!

dedeuu 31-05-2012 - 19:18

ASA SE INTAMPLA CAND AVEM MULTI BANI SI SUNTEM FOARTE NESIMTITI SI ASTA DOAR CA SUNT MAI SUPERIORI CA AU BANI MULTI SI MASINI SCUMPE.Ei nu stiu sa fie politicosi in trafic si in societate,nu poate sa respecte nici o regula de circulatie si de politete ,ca au bani multi…..dar cu toti banii lor nu pot sa cumpere viata nici pe a altora si mai presus nici pe a lor.Si nu ia cu ei in pamant nici un banut din toata averea .Si acolo sus unde o sa mergem toti cand ne va veni randul,o sa fim toti egale si nu o sa se tina cont de ce avere am avut,ce masini,si cati bani.SUNTEM TOTI EGALI,,,,,,DAR UNII NU VOR SA CREADA SI NU VOR SA VADA ASAT.

MIRRA 01-06-2012 - 00:31

doar cine nu apreciaza munca poate debita asemenea porcarii. a facut bani pentru el dar a pus painea pe masa multor altor oameni. invidiosi nenorociti!!!!!!!!!!!!! CONDOLEANTE FAMILIEI!

Ciu Huhu 31-05-2012 - 21:35

A primit ceea ce a meritat, de la Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!

MIRRA 01-06-2012 - 00:38

de la Dumnezeu primim TOTUL!!!!!!!!!!!!!!!! cu bune si rele!!!!!!!!! daca Dumnezeu l-a luat la el a facut-o deoareca a considerat ca acest OM si-a incheiat lucrarea pe acest pamant si este pregatit de MAREA INTALNIRE!!!!!!!!!!!!!!!! CONDOLEANTE FAMILIEI SI DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Constantin 31-05-2012 - 23:00

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!! L-am cunoscut,am lucrat pt el..
Om de treaba !! Viteza asta blestemata!!! si GRABA!!CONDOLEANTE FAMILIEI !!

GELU 01-06-2012 - 23:23

SANT SOFER LA EL DE 10 ANI MIA PLATIT LA TIMP CU CAT NEAM INTELES NU MIA OPRIT NICIODATA DIN BANI DAR LA NESIMTITI CARE FURAU MOTORINA PE NESATURATE ERA NORMAL SA LE OPREASCA CE AU FURAT.
DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA IN PACE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult