Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ameninţare cu bombă la Ministerul Muncii

Ameninţare cu bombă la Ministerul Muncii

scris de D.S.S.
3 afisari

Sediul Ministerului Muncii a fost evacuat, miecuri seară, în urma unei ameninţări cu bombă înregistrate la serviciul 112.

Amenitare cu bomba la Ministerul Muncii

La faţa locului s-au deplasat, în jurul orei 21.30, angajaţi ai Serviciului Pirotehnic din Poliţia Capitalei şi jandarmi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. În momentul în care echipajele au ajuns la Ministerul Muncii, în clădire nu se mai aflau angajaţi.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că anunţul telefonic a fost făcut de un barbat, care râdea în timp ce vorbea cu autorităţile. Echipajele de intervenţie verifică, la momentul difuzării acestei ştiri, birourile de la fiecare etaj, pentru a se asigura că nu există o ameninţare reală.

Ameninţarea cu bombă s-a dovedit a fi falsă, a anunţat Poliţia Capitalei, precizând că pirotehniştii trimişi la faţa locului nu au găsit niciun dispozitiv exploziv. Pirotehniştii şi jandarmii au finalizat cercetările la faţa locului, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Poliţiştii urmează să-l identifice pe cel care a dat alarma falsă. Acesta riscă o amendă de până la 5.000 de lei sau pedeapsa cu închisoarea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult