Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ancheta continuă la Universitatea Bioterra. 60 de profesori duşi la audieri

Ancheta continuă la Universitatea Bioterra. 60 de profesori duşi la audieri

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Anchetatorii vor audia miercuri, 31 octombrie, nu mai puţin de 60 de cadre didactice de la Universitatea Bioterra, dar şi studenţi în calitate de martori.

Ancheta continuă la Universitatea Bioterra. 60 de profesori duşi la audieri

Audierile vin ca urmare a scandalului în care profesorii de la această universitate erau acuzaţi că divulgau informaţii secrete cu privire la subiectele examenelor de licenţă. Mai mult, potrivit rtv.net, s-a vorbit despre dare şi luare de mită din cauza faptului că unii dintre ei urmau să încaseze bani pentru a divulga aceste informaţii.

Cei mai mulţi dintre studenţii care vor fi audiaţi, miercuri, 31 octombrie, vor depune mărturie despre felul în care se făcea acest schimb de informaţii sau chiar de lucrări gata scrise. Şeful de lucrări de la Universitatea Bioterra, Adrian Dulugeac a fost arestat pentru 29 de zile de Curtea de Apel Piteşti, în dosarul în care este acuzat că a primit bani sau bunuri de la studenţi cărora le-a dat subiectele la licenţă sau pe care i-a ajutat să obţină diplomele fără să susţină examene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult