Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Anchetatorii vor sa afle daca agresarea politistului din Targoviste a fost o razbunare

Anchetatorii vor sa afle daca agresarea politistului din Targoviste a fost o razbunare

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Politistii continua sa ii identifice, in cursul zilei de marti, pe cei care erau in barul din Targoviste in momentul agresarii politistului de la Inspectoratul de Politie Judetean (IJP) Dambovita si care ar putea da detalii despre momentul in care George Daniel Uta l-a lovit pe omul legii, transmite Agerpres.


Anchetatorii incearca sa stabileasca daca a fost vorba de o razbunare, politistul lovit fiind cel care a anchetat un caz de agresiune in care a fost implicat Uta. In cursul zilei de luni au fost audiati martori, dar si persoane implicate direct in agresiune. George Daniel Uta era impreuna cu alte doua persoane, Dragos Bancila si Roman Vasile, in momentul in care l-a urmarit pe politist la toaleta localului Irish Pub din Targoviste. Dragos Bancila a fost adus luni la audieri inaintea lui Uta. Cei doi au fost gasiti impreuna intr-un apartament din Bucuresti, dar lui Uta i s-a facut rau pe drum si a fost transportat la Spitalul Floreasca, apoi adus la Parchetul Dambovita.

Luni dupa-amiaza a fost gasita si cea de-a treia persoana, care era in baie in momentul agresiunii. Este vorba de Roman Vasile, zis ”Purice”, un alt membru al gruparii Ghenosu. Acesta a fost gasit de politisti intr-un bar din Targoviste.

0 comentariu

Lois Lane 26-05-2010 - 17:04

Zice Boc ca o sa creasca economia. Ne abureste cu tot felul de explicatii. Ar fi in stare sa inventeze cuvantul „crescometru”, doar ca sa evite pronuntarea cuvantului industrie.
Baga mare cu autostrazile, ca de acolo vor iesi banii. Ne plimbam cu masina la deal si la vale si dam fum la export.

Viorica Ianc 27-05-2010 - 04:28

Daca se ia de banii si asa putini ai saracilor,
el crede ca cu banii cei multi ai bogatilor va
creste economia Statului !
Se insala ! Inbogatitii in astia 20 de ani au
saracit Statul ! Capitalistii nostrii bolshevi-
ci nu au invatat de la parintii lor sa faca
altfel de afaceri! Numai pe spinarea statului!
Pe la altii cand furtul este incadrat in aface-
ri ajungi la inchisoare !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult