Acasa Actualitate-InternaInvestigatii ANI are in vizor fosti si actuali ministri

ANI are in vizor fosti si actuali ministri

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Agentia Nationala de Integritate (ANI) are in derulare o serie de investigatii ale unor actuali si fosti ministri, a precizat vineri seful acestei institutii, Catalin Macovei pentru RFI.


El a refuzat sa faca vreo nominalizare. „Sunt in continuare demnitari importanti si fosti demnitari care au investigatii pe rolul ANI”, s-a limitat sa afirme presedintele ANI, precizand doar: „Sunt si fosti ministri, si actuali ministri”.

 

0 comentariu

medic 21-05-2010 - 19:34

Aceste DSP-uri sunt ca niste capuse care nu se ocupa decat de spaguiala medicilar .
La BOTOSANI cei de la DSP impreuna cu directoarea adj. din MS DOINA TANASE si-au batut joc de soarta cetatenilor angajand medici moldoveni doar pentru spaga iar medicii bine pregatiti sunt tratati cu dispret pentru ca nu au bani.
PARVU de la DSP Botosani in legatura cu DOINA TANASE de la MS lucreaza MANA IN MAMANA de 20 ani si numai nereguli si raspunsuti venite la comanda dupa avantajele lor.
Aceasta DOINA TANASE ar trebuii pensionata ca si asa ….. caci altfel nu o sa faceti reforma in SISTEMUL SANITAR
Cu oameni in DSP-uri ca PARVU /RUNOS si DOINA TANASE / MS nu o sa reusiti niciodata….

asistent 21-05-2010 - 19:43

Scapati d-nule Ministru de diretori din linia 2 precum TANASE DOINA caci numai RAU fac ministerului impreuna cu sefii de personal de la DSP-uri.
Nici un medic sau asistent nu este informat corect de aceste DSP-uri din contra sunt impiedicati profesional.
In DSP-uri daca sunt cate 2 – 3 medici si ceva mai mult asistenti , in schimb de TESA e plin.
Faceti ordine cu aceste DSP-uri si cu salariatii SPAGARI gen TANASE DOINA din MS.
Daca verificati aprobarile date in ultimii ani de MS – TANASE o sa va speriati cacitoate sunt data dupa pofta sa si la COMANDA.

Mezey Lucia Anca 29-07-2010 - 15:49

D.S.P.-rile ar tebui sa faca preventie,educatie pentru sanatate si auditarea sistemului de sanatate dar in 20 de ani au crescut numarul functionarilor din DSP si scazut numarul specialistilor adica medici,chimisti, biologi, biochimisti si asistenti medicali, asa ca romani cu alimentele la veterinari si aerul la agentia de mediu habar nu avem ce mancam si respiram iar apa mai supravietuieste timida datorita unui program de monitorizare european care mai tine pana in 2015 . Asa ca analizam si monitorzam aerul si alimentele de dragul sigurantei alimentelor si mediului dar nu din punct de vedere al sanatatii omului . Se moare de cancer in Romania iar copii nostri sunt hiperalergici si cu probleme respiratorii pentru ca nu mai exista preventie facuta de specialisti ci doar hartii cu statistici.Asta este reforma sanatatii : specialistii la export traiasca proasta administrare.Dumnezeu sane mai salveze.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult