Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Apar nume noi in dosarul de trafic de persoane de la DIICOT Cluj

Apar nume noi in dosarul de trafic de persoane de la DIICOT Cluj

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Numele comisarului-sef Zaharia Ciorba e vehiculat in dosarul de trafic de persoane de la DIICOT Cluj, alaturi de cel al deputatului Petru Calian, dar si nume din lumea showbiz-ului si sportivi, informeaza Agerpres.


Scandalul sexual de la Cluj dezvaluie un hatis de nepotisme – dezvaluie Evenimentul zilei. Petru Calian e nas de cununie al comisarului-sef Zaharia Ciorba si al directorului Postei Cluj, Ovidiu Calin. Acesta e, la randul lui, nas de cununie al consilierului local Mircea Petric, care a demisionat din Consiliul local Cluj- Napoca dupa ce a fost implicat in mai multe scandaluri imobiliare.Mai multe personalitati din Cluj-Napoca, dar si vedete din sport sau actori figureaza intr-un dosar de proxenetism ca fiind clienti ai unui bordel cu circuit inchis. Un scandal sexual, in care sunt implicati politicieni, oameni de afaceri, directori de institutii publice si chiar politisti, a izbucnit la Cluj-Napoca.Deputatul Petru Calian a dat, ieri, publicitatii un comunicat de presa prin care neaga pana si declaratiile date sub stare de juramant, in calitate de martor, in dosarul de trafic de persoane de la DIICOT Cluj: “Nu am fost prezent in acel local, asa cum s-a scris in mod eronat in presa, pentru a face un studiu de impact legat de un proiect de lege”Consilierul judetean Mihai Szeplecan, al carui nume apare in declaratiile prostituatelor care au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale cu deputatul Petru Calian, spune ca declaratiile sunt “in mare parte corecte”.

0 comentariu

dosilamifaresido 16-05-2010 - 03:17

Nici macar nu poti numi muzica, zbiaretele acestor idioti de la ac/dc. De fapt ce se intimpla pe scena cind urla aceste stricaturi umane? E unul carfe-l stringe de coaie pe solistul vocal, iar acesta incearca sa zica sau sa cinte ceva intr-un vacarm insuportabil format din zdranganeli de un fel de instrumente hodorogite. Trebuie sa fii un alienat mintal, sau vreun drogat, sau de o prostie zdrobitoare ca sa asisti la mizeriile acestor ordinari, care se autodenumesc formatie de muzica pop-rock.

bella 16-05-2010 - 05:37

filozofule,si „drogatii”de la opera „zbiara” si „urla”,asta nu inseamna ca nu fac muzica! nu iti place ,nu te duci!
ps – poti servi cu incredere niste manele!

Liviu 16-05-2010 - 06:24

… matale Iesti cam dusA ! Nu stiu ce te strange si de ce te strange PA matale da’ gusturilI nu se discuta bre … Hodorogit Iesti matale si gusturilI LU matale !!! Cat despre alienare pun pariu ca tragi la grajd ca magaru’ lu’ Buridan si nu te poti integra in societatea moderna … Nu ca aceasta societate ar fi cea mai buna dar din fericire mai da si ceva bun iar AC/DC este CEL MAI BUN !!! IO zic sa stai la staulul LU matale si sa nu mai tragi pe aici vanturi dintr-astea ca nu tinE … Fiecare asculta ce vrea si merge la ce spectacol doreste. Pana una-alta spectacolul facut de AC/DC atrage mii de oameni si nu deranjeaza pe nimeni … A, ca ii trezeste pe unii si-i determina sa ia atitudine, sa nu stea ca boii in staulele lor si sa rumege fanul care li se serveste, este foarte adevarat !!! In fine, gusturile nu se discuta si toti cei care sunteti tentati sa aruncati pe aici cu mocirla eu unul va recomand sa va abtineti … Pentru ceilalti „Thunderstruck” in Piata Constitutiei !!!

Liviu 16-05-2010 - 06:31

De fapt se stie ca ultima piesa este „We Salute You” ! In play-list-ul oficial apar numai 18 piese … Dar daca vor fi 20 atunci cu atat mai bine !!!

dosilamifaresido 17-05-2010 - 01:01

Fa, proasto, drogatii de la opera zbiara? Vai de ma-ta care te-a facut, amarito ce esti. Du-te, fa, la eisidisi, si satura-te de ragete, vaco. Dar mai bine cumpara-ti un castavet de sera si linisteste-te, manelisto. Nici mucii nu-i dau pe tine, panarama ce esti.

Frumoasa din Padurea 17-05-2010 - 04:13

Ai vazut vreodata un spot in care cineva incearca sa descrie pe bune ce gust are muzica ace/dece ?
Nu.
Ti se arata doar genul de persoane care o consuma:bella, Liviu,etc, „rebeli”, „cu personalitate”, „cooli”.

Nedeshteptatu 17-05-2010 - 06:46

Draga dobitocule, cred ca esti si deranjat psihic.Ai face bine sa te controlezi la neuron.
Nu ma intereseaza ce asculti matale dar cand tu afirmi ca AC/DC este o mizerie, atingi cu usurinta culmea idioteniei- si sunt bland!

Ai face bine sa te inchizi in casa, sa dai drumul la gaze-daca ai, apoi sa te spanzuri – din 2 solutii una poate e buna!

Hai sictir „dosilamifaresido”

dosilamifaresido 17-05-2010 - 11:05

Dar ce-ai zice sa iei un cap in gura de la mine? Asa, pe nepusa masa? Ba, boule, du-te dracului cu mizeria ta de-aici de ace/dece. Sunteti o turma de idioti spalati pe creiere, muraturi umane ce sunteti. Ce faceti, ba, in fata clantailor alora, decit sa va agitati adrenalina si sa topaiti ca maimutele, pe fondul unui zgomot de mii de decibeli murdari? Du-te dracului de papitoi, ma, jigodie ordinara. Esti la nivel de maimuta? Nu mai indrazni sa mi te adresezi mie, jegosule. Stai dracului in copac si maninca muguri sau frunze. Hai ca poate nu-ti sparg fata si te mutilez.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult