Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Arde Mogoşoaia. Incendiu devastator la o fabrică de încălţăminte

Arde Mogoşoaia. Incendiu devastator la o fabrică de încălţăminte

scris de A.P.
11 afisari

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fabrică de încălţăminte din localitatea ilfoveană Mogoşoaia, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime.

Incendiu in Mogoşoaia

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 16.00, la faţa locului fiind trimise cinci autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Ilfov şi Bucureşti, un echipaj de prim ajutor SMURD şi o autospecială de descarcerare. La ora transmiterii acestei ştiri pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Potrivit primelor informaţii, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime. Fabrica de încălăţăminte din Mogoşoaia a fost afectată de un incendiu şi în noiembrie 2009. Incendiul a produs atunci o poluare locală cu dioxid de azot, iar la monoxid de carbon valorile măsurate s-au încadrat sub limitele maxime, însă a fost depăşit pragul de alertă de 70% din valoarea admisă, potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult