Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A ucis o asistenta dupa ce a aflat pretul consultatiei!

A ucis o asistenta dupa ce a aflat pretul consultatiei!

scris de Ziua Veche
0 afisari

  

O asistenta de la un cabinet de radiologie dentara din Focsani a fost omorata, miercuri, de un barbat care a injunghiat-o dupa ce aceasta i-a spus cat costa consultatia, sustin surse din randul anchetatorilor. Aceastia nu exclud nici varianta unei talharii si spun ca criminalul ar fi vrut sa-i fure geanta, iar in momentul in care asistenta a ripostat, a injunghiat-o.


O asistenta de la cabinetul de radiologie dentara al medicului Dan Taban, situat pe strada Aurora din Focsani a fost omorita, aseara, in timp ce dadea consultatii la cabinetul doctorului. Asistenta Silvia Chirila, in virsta de 65 de ani, a fost injunghiata in abdomen si a mai trait timp de citeva ore dupa ce medicii au bagat-o in sala de operatii a Spitalului Judetean, in speranta ca vor reusi sa o salveze. Efortul medicilor a fost zadarnic pentru ca agresorul i-a sectionat vena cava din zona abdo-minala si i-a provocat o hemoragie masiva care nu a mai putut fi oprita. „Asistenta in virsta de 65 de ani, prezenta doua plagi injunghiate in spate, respectiv hipocondru drept. Fapta s-a petrecut in jurul orelor 18.00, in timp ce se afla in incinta cabinetului de pe strada Aurora. Imediat dupa ce s-a intimplat, femeia a iesit pe strada sa ceara ajutor”, a precizat procurorul criminalist Paul Mihaila. Incidentul s-a petrecut cind femeia se pregatea sa inchida cabinetul de radiologie dentara. Cititi mai multe pe site-ul Monitorului de Vrancea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult