Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Atac cu Kalaşnikov în Vitan. Portretul robot al unui atacator

Atac cu Kalaşnikov în Vitan. Portretul robot al unui atacator

scris de M.A.
2 afisari

Poliţia Capitalei şi Parchetul au făcut public portretul robot al unuia dintre atacatorii din Vitan, care au împuşcat un tânăr cu arme Kalaşnikov (AKM).

Atac cu Kalaşnikov în Vitan. Portretul robot al unui atacator

Atac cu Kalaşnikov în Vitan. Portretul robot al unui atacator

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit că agresorul a părăsit locul faptei cu un autoturism de fabricaţie străină, tip berlină (posibil marca Audi A4/A6). De asemenea, s-a stabilit că atacatorul are vârsta aproximativă de vârsta 30-40 de ani, înălţime medie şi constituţie normală, fiind realizat şi un portret robot al acestuia.

Persoanele care pot furniza informaţii sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112.

O tentativă de omor a fost săvârşită în data de 26.11.2012, în jurul orei 18.00, pe str. Ion Morţun din sectorul 3 (cartierul Vitan), faţă de victima I.M.R., în vârstă de 26 ani, asupra căreia au fost trase mai multe focuri de armă. Ulterior cercetării la faţa locului şi în urma unor ample activităţi investigative desfăşurate, au fost audiate mai multe persoane care locuiesc în zonă, a fost examinat criminalistic autoturismul în care se afla victima şi a fost dispusă efectuarea unor expertize balistice, traseologice, dactiloscopice şi genetice.

1 comentariu

anonim 29-11-2012 - 21:15

asta seamana cu unu din vitan 205 bl 41 ap 80

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult