Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Atentie! Bilete false la concertele Guns N’Roses si Ozzy Osbourne

Atentie! Bilete false la concertele Guns N’Roses si Ozzy Osbourne

scris de Ziua Veche
1 afisari

Doi tineri au fost retinuti de politistii bucuresteni, dupa ce au incercat sa vanda aproximativ 50 de bilete false pentru concertele Guns N’Roses si Ozzy Osbourne, la pretul de 130 de lei fiecare, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.Ionut T. (30 de ani), din Bucuresti si Paul P. (22 de ani), din Galati, sunt cercetati pentru inselaciune si uz de fals, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, a precizat Christian Ciocan. Cei doi au fost retinuti joi seara.

 

Astfel, Paul P. a fost prins in flagrant delict, joi, in timp ce vindea bilete false la concertul Guns N’Roses, la pretul de 130 de lei fiecare, unui cetatean, in zona Nicolae Grigorescu.

Ciocan a precizat ca biletele erau atat de bine falsificate, incat numai codul de bare le deosebea de cele reale.

La scurt timp dupa ce Paul P. a fost prins, politistii l-au retinut si pe Ionut T., dupa care au perchezitionat locuintele celor doi.

Politistii au gasit, in urma perchezitiilor, aproximativ 50 de bilete contrafacute la concertele Guns N’Roses si Ozzy Osbourne, precum si blank-uri si elemente de securizare, folosite la crearea tichetelor false.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult